Vælg land og sprog

Valuta, levering og fragt følger valg af land.
Her kan du vælge sprog

Adax anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og give dig den bedst mulige oplevelse på vores webshop. Denne information deles med tredjepart. Hvis du fortsætter videre til vores øvrige sider accepterer du automatisk vores brug af cookies. Læs mere om Cookies her  -  Læs også vores Persondatapolitik her Ok

Ny designer hos Adax

Sofie Ken er tidligere chefdesigner hos det danske tøjmærke HOSBJERG. Hos HOSBJERG stod Sofie for design og konceptudvikling til hver kollektion. Som ADAX’ nye designer er Sofie kommet for at se på ADAX med nye, friske øjne.

Hvad er din vision med ADAX?

Min vision med ADAX er ikke bare at skabe en taskekollektion, men at skabe et univers omkring ADAX som folk vil være en del af. ADAX har eksisteret siden 1982 og er et etableret brand med lang historie. Min udfordring bliver at skulle nytænke ADAX samtidig med at jeg skal have et forankret værdisæt i baghovedet. Først og fremmest vil jeg gerne tilføje lidt flere farver!

Hvordan vil du beskrive din egen personlige stil?

Farverig, til tider lidt skør og så elsker jeg kontraster. Min stil afspejler sig også meget i mine designs. Men det vigtigste for mig er alligevel at det jeg har på har en funktion og komfort. Hvis jeg ikke kan cykle i kjolen så returnerer jeg den, og det samme med en taske, hvis den for eksempel ikke er god i regnvejr. Det skal kunne klare det hele.

Hvad er din yndlingsfarve nu hvor du er så glad for farver?

GRØN! Jeg elsker grøn og føler at grøn går godt både til lilla, rød og blå. Ja nærmest alt!

Har du en idé til hvordan du skal gribe din første kollektion an?

Jeg starter altid med at researche meget inden jeg starter på en ny kollektion. Jeg finder en masse inspiration fra Instagram og fra hvad jeg ser på gaden, samt den seneste ferie jeg har været på. Og derfra bygger jeg så på og ligger søvnløs om natten indtil jeg pludselig får en idé ud fra alt det materiale jeg har. Nogen gange tager det lang tid, andre gange giver mening fra start – men jeg går altid efter min intuition.